Lokalmat Vestfold

Ragnarok

Ragnarok er en habanerosirup som er laget for barer, restauranter og hotell. Den er ment som en drinkmikser for å lage hotte drinker og shots. Den er svært sterk og ganske søt. Passer ypperlig i vodka og gindrinker, i Margarita ol. Det trengs ca 1 ts til en drink/shot

Det er mange som liker det sterkt om dagen. Chili er mer populært enn noen gang. Denne sirupen bør være i enhver bar som mixer egne drinker. Den. kan brukes med mange typer brennevin, som vodka, gin, tequila, rom og sikkert flere. Sirupen er svært sterk, derfor drøy og har lang holdbarhet. Jeg dyrker habanero selv.

Annet Annet Vestfold og Telemark


 


Lokalmat Vestfold

Vestfold og Telemark

Vi lager ren, naturlig mat uten kunstig konservering og fargestoffer. Vi opererer innen småskala sjiktet. Blant annet h...

Gå til produsent
Ingredienser Vann sukker, habanero
Allergener ingen
Egenskaper
  • glutenfri, melkefri
Holdbarhet Uåpnet, ca 2,5 år fra produksjonsdato. Åpnet ca 7-8 mnd.
Oppbevaring Kan oppbevares i kjøkkenskap/barskap
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 235
Fett 0,2 g
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 47
– sukkerarter 4,3 g
Protein 1 g
Salt 0,1

Innhold

Ingredienser Vann sukker, habanero
Allergener ingen
Egenskaper
  • glutenfri, melkefri
Holdbarhet Uåpnet, ca 2,5 år fra produksjonsdato. Åpnet ca 7-8 mnd.
Oppbevaring Kan oppbevares i kjøkkenskap/barskap

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 235
Fett 0,2 g
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 47
– sukkerarter 4,3 g
Protein 1 g
Salt 0,1

Produktvarianter


Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Lokalmat Vestfold

Lokalmat Vestfold

Tangpesto

Vestfold og Telemark

Tangpestoen er laget av flere typer tang, som blæretang, sagtang og fingertang. Den inneholder også hvitløk, mandler, olje og krydder

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Norsk Sjøkapers

Vestfold og Telemark

Tangskudd syltet med sukker, eddik, vann og litt krydder.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Norwegian Sea Truffle/ Trøffeltang

Vestfold og Telemark

Norsk trøffeltang, som er høstet for hånd i Vestfold og renset for hånd. Deretter tørket og malt til pulver.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløkolje

Vestfold og Telemark

Oljen er laget av ramsløk plukket i Vestfold. Den har fått trekke noen uker i en 50/50% raps- og olivenolje. For så å bli silt og tappet på flasker.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløkpesto

Vestfold og Telemark

Pestoen er laget av ramsløk plukket i Vestfold. Den inneholder også revet parmesan og valnøtter for å gi den gode smaken.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløksennep

Vestfold og Telemark

Sennepen er laget på gule sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og ramsløk. Den er sterk og aromatisk.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Rognebærsirup

Vestfold og Telemark

Rognebærsirup kokt på rognebær høstet i Kjærringvik i Larvik.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Bringebæreddik

Vestfold og Telemark

Bringebæreddik laget på ville norske bringebær og en liten dasj bringebærvin som vi også lager

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

113 chiliolje

Vestfold og Telemark

Oljen er laget av rapsolje, tørket birdseye og fersk chili. Og masse hvitløk og krydder. Krydderet er knust og ristet for å fa frem aromaen. Så blir det kokt i oljen sammen med hvitløk og tørket birdseye chili. For så å bli silt og tappet på flasker.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Chili marmelade

Vestfold og Telemark

Chili marmeladen er laget av grønn paprika, grønn spansk pepper og jalapeno. Den er sterk og ganske søt

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Habaneromarmelade

Vestfold og Telemark

Habaneromarmeladen er laget av rød paprika, to typer habanero, en type chili. Den er svært sterk og ganske søt

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ølsennep

Vestfold og Telemark

Sennepen er laget på gule og brune sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og ramsløk. Den er ganske sterk og aromatisk.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Akevitt sennep

Vestfold og Telemark

Akevitt sennepen er laget på gule og brune sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og akevitt. Den er ganske sterk og aromatisk.

Gå til produkt