Lokalmat Vestfold

Bringebæreddik

Bringebæreddik laget på ville norske bringebær og en liten dasj bringebærvin som vi også lager

Bringebæreddiken er laget av ville norske bringebær, høstet i Larvik og Sandefjord. De er så søte at sukker ikke er nødvendig. Eddiken er tilsatt ca 5% bringebærvin som gir den ekstra god smak. En av kokkene i kokkelauget i Vestfold sa det var den beste bringebæreddiken han hadde smakt. Den er nydelig som dressing, i marinader til både kjøtt, vilt og fisk. Den er super base for viltsauser. Tilsatt litt sukker, kan den brukes i desserter, for å marinere frukt og jordbær. Og til marengs til for eksempel pavlova.

I salg hos Nordre Bergan Gård, Park Hotel Sandefjord, Langesund Landhandel

Annet Annet Vestfold og Telemark


 


Lokalmat Vestfold

Vestfold og Telemark

Vi lager ren, naturlig mat uten kunstig konservering og fargestoffer. Vi opererer innen småskala sjiktet. Blant annet h...

Gå til produsent
Ingredienser Bringebær, eddik, bringebærvin (5%)
Allergener ingen
Egenskaper
  • glutenfri, melkefri
Holdbarhet Uåpnet, ca 5 år fra produksjonsdato. Åpnet ca 2-3 år.
Oppbevaring Kan oppbevares i kjøkkenskap, på kjøkkenbenken
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 11
Fett 0, g
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 2,1
– sukkerarter 1,5 g
Protein 0,4 g
Salt 0

Innhold

Ingredienser Bringebær, eddik, bringebærvin (5%)
Allergener ingen
Egenskaper
  • glutenfri, melkefri
Holdbarhet Uåpnet, ca 5 år fra produksjonsdato. Åpnet ca 2-3 år.
Oppbevaring Kan oppbevares i kjøkkenskap, på kjøkkenbenken

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 11
Fett 0, g
– mettede fettsyrer 0
Karbohydrater 2,1
– sukkerarter 1,5 g
Protein 0,4 g
Salt 0

Produktvarianter


Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Lokalmat Vestfold

Lokalmat Vestfold

Tangpesto

Vestfold og Telemark

Tangpestoen er laget av flere typer tang, som blæretang, sagtang og fingertang. Den inneholder også hvitløk, mandler, olje og krydder

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Norsk Sjøkapers

Vestfold og Telemark

Tangskudd syltet med sukker, eddik, vann og litt krydder.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Norwegian Sea Truffle/ Trøffeltang

Vestfold og Telemark

Norsk trøffeltang, som er høstet for hånd i Vestfold og renset for hånd. Deretter tørket og malt til pulver.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløkolje

Vestfold og Telemark

Oljen er laget av ramsløk plukket i Vestfold. Den har fått trekke noen uker i en 50/50% raps- og olivenolje. For så å bli silt og tappet på flasker.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløkpesto

Vestfold og Telemark

Pestoen er laget av ramsløk plukket i Vestfold. Den inneholder også revet parmesan og valnøtter for å gi den gode smaken.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ramsløksennep

Vestfold og Telemark

Sennepen er laget på gule sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og ramsløk. Den er sterk og aromatisk.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Rognebærsirup

Vestfold og Telemark

Rognebærsirup kokt på rognebær høstet i Kjærringvik i Larvik.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

113 chiliolje

Vestfold og Telemark

Oljen er laget av rapsolje, tørket birdseye og fersk chili. Og masse hvitløk og krydder. Krydderet er knust og ristet for å fa frem aromaen. Så blir det kokt i oljen sammen med hvitløk og tørket birdseye chili. For så å bli silt og tappet på flasker.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Chili marmelade

Vestfold og Telemark

Chili marmeladen er laget av grønn paprika, grønn spansk pepper og jalapeno. Den er sterk og ganske søt

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Habaneromarmelade

Vestfold og Telemark

Habaneromarmeladen er laget av rød paprika, to typer habanero, en type chili. Den er svært sterk og ganske søt

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ragnarok

Vestfold og Telemark

Ragnarok er en habanerosirup som er laget for barer, restauranter og hotell. Den er ment som en drinkmikser for å lage hotte drinker og shots. Den er svært sterk og ganske søt. Passer ypperlig i vodka og gindrinker, i Margarita ol. Det trengs ca 1 ts til en drink/shot

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Ølsennep

Vestfold og Telemark

Sennepen er laget på gule og brune sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og ramsløk. Den er ganske sterk og aromatisk.

Gå til produkt

Lokalmat Vestfold

Akevitt sennep

Vestfold og Telemark

Akevitt sennepen er laget på gule og brune sennepsfrø, vann, olje, eddik, sukker, salt, krydder og akevitt. Den er ganske sterk og aromatisk.

Gå til produkt