Jølster Bakst

Lefsebrød

Tradisjonelt brukt til fisk.

Lefsebrød er tradisjonelt brukt til kvit fisk, lutefisk og rakafisk . Men blir også brukt til svineribbe og pinnekjøtt, og på koldtbord og tapasbord.
Deiga er laga for hand og kjevla med rutet handkjekvle . Steikast på takke med god varme, og delast i" porsjonstrekanter" før dei frysast. 24 trekanter i ein pakke. Bør tinast i plast eller under fuktig klede, for å bevare lefsebrødet mjukt.

I salg hos Matvarebutikker i Sunnfjord.

Bakevarer Sogn og Fjordane


Jølster Bakst

Sogn og Fjordane

Jølster Bakst vart etablert i 2010 og lager tradisjonsbakst som mellom anna lefser,flatbrød,lefsebrød og natronkaker.

Gå til produsent
Ingredienser kveitemjøl, potetmjøl,kultur-og H-kjølk, sukker. hevemiddel:natron E500 og hjortesalt E503
Allergener kveitemjøl, kultur-og H-mjølk.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser kveitemjøl, potetmjøl,kultur-og H-kjølk, sukker. hevemiddel:natron E500 og hjortesalt E503
Allergener kveitemjøl, kultur-og H-mjølk.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

 

Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Jølster Bakst

Jølster Bakst

Natronkaker

Kake steikt på takke. Kake steikt på takke.

Gå til produkt

Jølster Bakst

Lefse

Sunnfjordlefse , fylt med smørkrem. Sunnfjordlefse , fylt med smørkrem.

Gå til produkt

Jølster Bakst

Flatbrød

Tynt brød utan gjær. Tynt brød utan gjær.

Gå til produkt