Jens Eide AS

Jens Eide Pinnekjøtt 2,5 kg Jens Eide 2,5 kg

Råstoffet er fra lam fra sørlandet

Kjøtt Får Agder


 


Jens Eide AS

Agder

Jens Eide AS er en tradisjonsrik kjøttbedrift etablert i 1946 og er lokalisert i Lillesand med eget slakteri, nedskjær...

Gå til produsent
Ingredienser Til 100 g ferdig vare er anvendt 144 g kjøttråvare av lam, salt
Allergener Ingen
Holdbarhet 365 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 225 / 951
Fett 19.8
– mettede fettsyrer 6.8
Karbohydrater 6.4
– sukkerarter 1.4
Protein 14
Salt 1.8

Innhold

Ingredienser Til 100 g ferdig vare er anvendt 144 g kjøttråvare av lam, salt
Allergener Ingen
Holdbarhet 365 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 0 - 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 225 / 951
Fett 19.8
– mettede fettsyrer 6.8
Karbohydrater 6.4
– sukkerarter 1.4
Protein 14
Salt 1.8

Produktvarianter

  • Jens Eide Pinnekjøtt 2,5 kg Jens Eide 2,5 kg
    EPD: 2692952 GTIN (F-pak): 2386032200006
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Jens Eide AS

Jens Eide AS

Jens Eide Viltpate 250g Jens Eide 250g

Agder

Viltpate

Gå til produkt

Jens Eide AS

Jens Eide Pinnebog 2,5kg Jens Eide 2,5kg

Agder

Lammebog, saltet og tørket.

Gå til produkt

Jens Eide AS

Jens Eide Pinnekjøtt Røkt 1.5kg Jens Eide 1.5kg

Agder

Lammesider med bein, saltet, tørket og røkt.

Gå til produkt

Jens Eide AS

Økologisk lammepølse

Agder

Økologisk lammepølse lages av kjøtt fra lam og storfekjøtt og tilsatt rosmarin og timian.

Gå til produkt

Jens Eide AS

Jens Eide Chilipølse 230g Jens Eide 230g

Agder

Chilipølse fra Jens Eide er laget av svin og storfe fra Sørlandet, har god konsistens og er saftig og fin i fargen. Dette er en av våre populære slagere for de som liker pølse med litt sting.

Gå til produkt