Rakfisken er rød og flott i kjøttet og av den høyeste kvalitet, fisket med garn fra våre fjellvann. Hardangervidda Opplevelser legger ned rakfisk etter gamle bevarte tradisjoner fra Uvdal, kombinert med kanskje verdens fineste råvare. Vi kan tilby deg rakfisk av villfisk fra Nord-Europas største høyfjellsplatå – Hardangervidda Nasjonalpark.
Fisking, sløying, tilbereding og oppbevaring av fisken skjer i henhold til Mattilsynets regelverk og hygiene har høy prioritet hos oss. Ved transport anbefaler vi å holde fisken kjølig i en kjølebag eller tilsvarende.
Vi gir deg lokalmat fra Uvdal produsert med kjærlighet.
Rakfisken er ferdig tilberedt i midten av november.

Rakfisk
Rakfisk av fjellørret
I salg hos
www.uvdalsbonden.noIngredienser | Ørret, salt |
---|---|
Allergener | Fisk |
Holdbarhet | Se holdbarhetsdato på produktet |
Oppbevaring | Under 4 grader |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Ørret, salt |
---|---|
Allergener | Fisk |
Holdbarhet | Se holdbarhetsdato på produktet |
Oppbevaring | Under 4 grader |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.