Energi | 421 KJ/101 KCAL |
---|---|
Fett | 3,8 G |
– mettede fettsyrer | 0,8 G |
Karbohydrater | 1,6 G |
– sukkerarter | 0,1 G |
Protein | 15 G |
Salt | 4,5 G |

HANDE RAKFISK, heil vellagra
- Beskyttet betegnelse
Vakum heil vellagra, stått i minimum 4 mnd.
Heil fisk med skinn og bein. Fisken er fødd og oppvaksen i Valdres. Ingen medisinering enn tilsetningsstoffer. Emballasjen er merka med modningsgrad, derfor kan du enkelt finne att din favoritt. Ein mattradisjon med røter heilt tilbake til 1600-talet. Vi nyttar dei sama oppskriftane som den gong, men med notidas krav om reinhald og sikker matproduksjon. Og vi er opptekne av miljø og ei god fiskevelferd. Eit resultat som gjev rakfisk frå Valdres til ein delikatesse.
Sjå alltid etter merkeordningane for Valdres fisk.
I salg hos | Norgesgruppen, COOP, Kiwi, ta gjerne kontakt om ditt nærområde |
---|
HANDE RAKFISK
Oppland
Hande Gard kan tilby rakfisk i mild, lagra og vellagra, både i vakumpakka heil fisk, skinnfri, filetert og i spann. Fis...
Gå til produsentInnhold
Ingredienser | Regnbogeaure, salt, sukker. |
---|---|
Allergener | Aure- Fisk |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 90 dager |
Oppbevaring | Kjølevare 0-4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 421 KJ/101 KCAL |
---|---|
Fett | 3,8 G |
– mettede fettsyrer | 0,8 G |
Karbohydrater | 1,6 G |
– sukkerarter | 0,1 G |
Protein | 15 G |
Salt | 4,5 G |
Flere produkter fra HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, 10 kg spann
10 kg spann med heil fisk i lake, alle modningsgrader (mild, lagra, vellagra).
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, 5 kg spann
5 kg spann med heil fisk i lake, alle modningsgrader (mild, lagra, vellagra).
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, heil lagra
Vakum heil lagra, stått 1 mnd lengre enn mild.
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, skinnfri vellagra
Vakum skinnfri vellagra, stått i minimum 4 mnd.
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, skinnfri lagra
Vakum skinnfri lagra, stått 1 mnd lengre enn mild.
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, skinnfri mild
Vakum skinnfri mild, mild/moden i fyrste fase.
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, Filetert Lagra
Vakum filetert lagra, stått 1 mnd lengre enn mild.
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, Filetert Mild
Vakum filetert mild, mild/moden i fyrste fase.
HANDE RAKFISK
HANDE RAKFISK, Filetert Vellagra
Vakum Filetert Vellagra, stått i minimum 4 mnd.