H. Brakstad Eftf. AS

Hamburger

Hamburger av rent storfekjøtt tilsatt 1% salt. Hamburgeren er produsert på den mest korrekte måte slik at den er lettspist og saftig.

Vi anbefaler gjennomsteking av produktet.

I salg hos Bla. Restaurant Røyk og vårt eget utsalg.

Kjøtt Hordaland


H. Brakstad Eftf. AS

Hordaland

Produksjon av gode og smakfulle kjøttvarer til en fornuftig pris.

Gå til produsent
Ingredienser Storfekjøtt og 1% salt.
Allergener Ingen
Holdbarhet 4 måneder fra produksjonsdato.
Oppbevaring Frosset -18grader eller kallere.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 841
Fett 14
– mettede fettsyrer 7,1
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 19
Salt 1

Innhold

Ingredienser Storfekjøtt og 1% salt.
Allergener Ingen
Holdbarhet 4 måneder fra produksjonsdato.
Oppbevaring Frosset -18grader eller kallere.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 841
Fett 14
– mettede fettsyrer 7,1
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 19
Salt 1

 

Produktvarianter

  • Baljer ca. 13 kg.
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra H. Brakstad Eftf. AS

H. Brakstad Eftf. AS

Varmrøykt skinke

Varmrøykt skinke er en skinke som er tilsatt lite salt før den røykes og kokes i kokepose.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Skinkerull

Skinke med svor produsert etter gammel oppskrift.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Kuttet rundstek

Kuttet rundstek til pizza, annen topping eller kebab.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Spekeskinke

Spekeskinke hel uten ben eller oppskåret.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Lammekjøtt til Kebab ( kuttet )

Kuttet lammekjøtt til kebab eller topping.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Vossakorv

Vossakorv laget etter tradisjonstro oppskrift.

Gå til produkt