H. Brakstad Eftf. AS

Vestland

Produksjon av gode og smakfulle kjøttvarer til en fornuftig pris.

H. Brakstad Eftf AS ble etablert i 1963 av Olav Lavik. Olav Lavik hadde arbeidet hos H.Brakstad i kjøttbasaren siden 1950. I 1996 flyttet vi inn i våre egne store moderne lokaler i Fagerdalen industriområde, ca 10 min fra Bergen Sentrum. Våre lokaler er bygget i henhold til de strengeste krav i EØS samarbeidet, slik at vi tilfredstiller alle krav som stilles med hensyn til matvaresikkerhet og vareflyt. Dette for at våre kunder skal være sikret høyest mulig kvalitet.

Våre lokaler er av en slik størrelse at det ikke er noe problem i forhold til Deres henvendelse. Vi har siden innflytningen investert betydelige midler i moderne maskiner og utstyr. Dette medfører at vi har en topp maskinpark og gode arbeidsforhold.

Vi har innført IK- Mat med HACCP i bedriften, samt at Mattilsynet har månedlige besøk hos oss. Vi er autorisert på lik linje med de store aktørene i Norge, men har fleksibiliteten til en liten leverandør.
Samtlige av våre ansatte gjør sitt ytterste for at vi skal kunne leve opp til vårt mål om topp service, og den beste kvalitet til en fornuftig pris.

Vi er en fullsortiment produsent, dvs. at vi produserer alle våre vare selv med noen få unntak.
Der vi gjør unntak har vi varene fra andre kvalitetsleverandører.
Vi kjøper hele dyr og skjærer ned det vi trenger, vi skjærer både okse, svin og lam. Vi kjøper også en del varer som vi ikke klarer å skjære nok av.
Vi produserer, bla. spekemat, pinnekjøtt, pålegg, pølser, bacon, posteier, kaker, burgere osv. i tillegg til biffer, fileter, steker og annet ferskt kjøtt.
Vi kan også produsere spesielle varer til deres bedrift både fra våre og deres resepter som dere da får enerett på. Vi gjør dette i dag, bla. burgeren til Holly Cow som er kåret til den beste burgeren i Bergen av både Bergensavisen og Bergens Tidende.
Til tross for at vi er en håndverksbedrift som holder høy kvalitet og den beste service, er våre priser konkurransedyktige.
Vi har eget utsalg og også her er vi konkurransedyktige på pris, uansett hvem dere sammenligner med.

Alle produkter fra H. Brakstad Eftf. AS

H. Brakstad Eftf. AS

Varmrøykt skinke

Vestland

Varmrøykt skinke er en skinke som er tilsatt lite salt før den røykes og kokes i kokepose.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Skinkerull

Vestland

Skinke med svor produsert etter gammel oppskrift.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Kuttet rundstek

Møre og Romsdal

Kuttet rundstek til pizza, annen topping eller kebab.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Spekeskinke

Vestland

Spekeskinke hel uten ben eller oppskåret.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Lammekjøtt til Kebab ( kuttet )

Vestland

Kuttet lammekjøtt til kebab eller topping.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Vossakorv

Vestland

Vossakorv laget etter tradisjonstro oppskrift.

Gå til produkt

H. Brakstad Eftf. AS

Hamburger

Vestland

Hamburger av rent storfekjøtt tilsatt 1% salt. Hamburgeren er produsert på den mest korrekte måte slik at den er lettspist og saftig.

Gå til produkt