Grønberg Sennep

Viken

Norges VM Sennep! I over 50 år forsynte Rudolf Ferdinand Grønberg sultne sarpinger med wienerpølser og hjemmelaget sennep fra egen bu i gågata. Sennepen var viden kjent i Østfold, og folk kom langveis fra for å kjøpe pølse med sennep.

I 2012 sørget Rudolf Grønbergs barnebarn for et knallsterkt comeback for den sagnomsuste sennepen. Siden har søsknene Line- og Rolf-Erik Grønberg sørget for å gjøre den tilgjengelig for flere enn sarpinger. Sennepen produseres hos Salatmestern i på Ørebekk, og distribueres over store deler av kongeriket via distribusjonsavtaler med Spesialgrossisten Øst og Rema 1000 gjennom Ferskvaregrossisten.

Grønberg Sennep var som eneste sennep offisielt representert på Norges stand /Oslofjordregionen på den store matmessa "Grüne Woche" i Berlin i Januar 2016. Sennepen fikk meget god mottakelse av Norges kokker, og publikum.

Sennepen var også representert på VM i sennep i Visconsin USA i April 2016, hvor den tok en meget hederlig 4 plass i sin klasse med over 200 konkurrerende sennepsslag.


Alle produkter fra Grønberg Sennep