Gransjøberget

Kaldrøkt elg

Elg, salt og røyk

Saltet og kaldrøkt elg fremhever elgsmaken med den rene røykaromaen. Brukes kald som appetittvekker og forrett, som en snacks eller varm i en panne eller gryte. Kaldrøkt elg er spiseklar. Pga saltinnholdet og røykeprosessen har kaldrøkt elg lang holdbarhet også uten kjøling i en kortere periode og er et glimrende stykke kjøtt å ha med på tur med alle sine bruksområder.

I salg hos I salg fra høsten 2021

Kjøtt Vilt Innlandet


 


Gransjøberget

Innlandet

Med utgangspunkt i egen elg fra Gransjøberget i Elverum og elg fra regionen produserer vi kjøttpølser og pålegg, kar...

Gå til produsent
Ingredienser elg, salt, nitrittsalt, sukker
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Spiseklar
Holdbarhet 3 mnd
Oppbevaring 4 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 553 Kj / 132 kcal
Fett 1 g
– mettede fettsyrer 0,4 g
Karbohydrater 24,8 g
– sukkerarter 24,8 g
Protein 5,6 g
Salt 6,7 g

Innhold

Ingredienser elg, salt, nitrittsalt, sukker
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Spiseklar
Holdbarhet 3 mnd
Oppbevaring 4 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 553 Kj / 132 kcal
Fett 1 g
– mettede fettsyrer 0,4 g
Karbohydrater 24,8 g
– sukkerarter 24,8 g
Protein 5,6 g
Salt 6,7 g

Produktvarianter

  • 150-300 g
    EPD: 5949649 GTIN (F-pak): 2389662600000
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Gransjøberget

Gransjøberget

Ølpølse "Koiesnækk"

Innlandet

Ølpølsa "Koiesnækk" er ei godt krydret og kraftig røkt lita spekepølse.

Gå til produkt

Gransjøberget

Ølpølse "Elgknuple"

Innlandet

En liten spekepølse med elg og svin, mildt krydret

Gå til produkt

Gransjøberget

Gransjøberget's postei

Innlandet

Gransjøberget's postei er helt nydelig på smak. Vi lager den klar i metallform og fryser den inn. Du setter den frossen i vannbad på 150 grader i ca 2 timer eller til kjernetemp 85 grader. Voila!

Gå til produkt

Gransjøberget

Ostepølse med bacon

Innlandet

Denne pølsa en en skikkelig saftig og digg ostepølse! Lett røkt med norsk cheddar grøppet med vårt eget bacon. Svinekjøttet kommer fra naboens gris. Om sommeren får grisen gå ute. Dette er en skikkelig håndverkspølse! Trenger ikke snittes pga den høye kvaliteten.

Gå til produkt

Gransjøberget

Ølgravet elg

Innlandet

Ytrefilé av elg gravet i øl og honning, lettrøkt

Gå til produkt

Gransjøberget

Bacon

Innlandet

Tørrsaltet, krydret og røkt bacon

Gå til produkt

Gransjøberget

Elgkarbonader

Innlandet

En deilig, saftig elgkarbonade med mye elg og litt svin. Ingen kunstige tilsettinger. Kakene er stekt og skal bare varmes opp.

Gå til produkt

Gransjøberget

Kjøttpølse med elg "Skogens konge"

Innlandet

Denne pølsa har vi kalt "Skogens Konge". Lettrøkt kjøttpølse med over halvparten elg. Ganske grov i konsistensen og krydret med skogens krydder. Bestselgeren vår!

Gå til produkt

Gransjøberget

Elgsylte

Innlandet

Sylte med elg i tillegg til svinekjøtt og flesk. Deilig på smak! Et verdig og magert alternativ.

Gå til produkt

Flere produkter fra SMAK AV INNLANDET SA