Gransjøberget

Ølpølse "Elgknuple"

En liten spekepølse med elg og svin, mildt krydret

Denne spekepølsa fermenteres i pølsemakeriet vårt. Pakke av 7 stk fingertykke pølser. Snack den på tur eller i bilen, eller legg den på spekematfatet. Navnet "Elgknuple" har den fått etter uttrykket "å knuple atått". Det sies at det var ei driftig dame ved åmøtet Julussa/Renaelva som serverte drikke og litt "å knuple atått" til fløterne som jobbet med tømmerfløtinga.

Kjøtt Vilt Spekemat og spekepølser Innlandet


 


Gransjøberget

Innlandet

Med utgangspunkt i egen elg fra Gransjøberget i Elverum og elg fra regionen produserer vi kjøttpølser og pålegg, kar...

Gå til produsent
Ingredienser Til 100 g ferdig vare er anvendt 135 g kjøtt av elg (81%) og svin fra nabogården, salt, nitrittsalt, krydder, solbærsaft, startkultur. Røkt på bøkeflis
Allergener Ingen
Holdbarhet 1 år
Oppbevaring +4C
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 801/192
Fett 12,6
– mettede fettsyrer 1,6
Karbohydrater 0,4
– sukkerarter 0,1
Protein 19,3
Salt 2,6

Innhold

Ingredienser Til 100 g ferdig vare er anvendt 135 g kjøtt av elg (81%) og svin fra nabogården, salt, nitrittsalt, krydder, solbærsaft, startkultur. Røkt på bøkeflis
Allergener Ingen
Holdbarhet 1 år
Oppbevaring +4C

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 801/192
Fett 12,6
– mettede fettsyrer 1,6
Karbohydrater 0,4
– sukkerarter 0,1
Protein 19,3
Salt 2,6

Produktvarianter

  • 0,2 kg
    EPD: 5693494 GTIN (F-pak): 2389666000004
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Gransjøberget

Gransjøberget

Ølpølse "Koiesnækk"

Innlandet

Ølpølsa "Koiesnækk" er ei godt krydret og kraftig røkt lita spekepølse.

Gå til produkt

Gransjøberget

Gransjøberget's postei

Innlandet

Gransjøberget's postei er helt nydelig på smak. Vi lager den klar i metallform og fryser den inn. Du setter den frossen i vannbad på 150 grader i ca 2 timer eller til kjernetemp 85 grader. Voila!

Gå til produkt

Gransjøberget

Ostepølse med bacon

Innlandet

Denne pølsa en en skikkelig saftig og digg ostepølse! Lett røkt med norsk cheddar grøppet med vårt eget bacon. Svinekjøttet kommer fra naboens gris. Om sommeren får grisen gå ute. Dette er en skikkelig håndverkspølse! Trenger ikke snittes pga den høye kvaliteten.

Gå til produkt

Gransjøberget

Kaldrøkt elg

Innlandet

Elg, salt og røyk

Gå til produkt

Gransjøberget

Ølgravet elg

Innlandet

Ytrefilé av elg gravet i øl og honning, lettrøkt

Gå til produkt

Gransjøberget

Bacon

Innlandet

Tørrsaltet, krydret og røkt bacon

Gå til produkt

Gransjøberget

Elgkarbonader

Innlandet

En deilig, saftig elgkarbonade med mye elg og litt svin. Ingen kunstige tilsettinger. Kakene er stekt og skal bare varmes opp.

Gå til produkt

Gransjøberget

Kjøttpølse med elg "Skogens konge"

Innlandet

Denne pølsa har vi kalt "Skogens Konge". Lettrøkt kjøttpølse med over halvparten elg. Ganske grov i konsistensen og krydret med skogens krydder. Bestselgeren vår!

Gå til produkt

Gransjøberget

Elgsylte

Innlandet

Sylte med elg i tillegg til svinekjøtt og flesk. Deilig på smak! Et verdig og magert alternativ.

Gå til produkt

Flere produkter fra SMAK AV INNLANDET SA