Gransjøberget

Gransjøberget's postei

Gransjøberget's postei er helt nydelig på smak. Vi lager den klar i metallform og fryser den inn. Du setter den frossen i vannbad på 150 grader i ca 2 timer eller til kjernetemp 85 grader. Voila!

Posteien kan spises varm, lun eller kald. Server gjerne lun i skiver med bacon og sopp og litt rødbeter? Glimrende til en lunsj, forrett eller bare på brødskiva.
Dette er Gransjøberget's bærekraftprodukt - avskjær fra annen produksjon får komme til i posteien og dermed reduserer vi svinnet vårt. Tenk at noe så fornuftig kan smake så godt!

Kjøtt Svin Farseprodukter Innlandet


 


Gransjøberget

Innlandet

Med utgangspunkt i egen elg fra Gransjøberget i Elverum og elg fra regionen produserer vi kjøttpølser og pålegg, kar...

Gå til produsent
Ingredienser Lever, småflesk, vann, løk, maismel, potetmel, salt, nitritsalt, ansjos (fisk), pepper, sukker, elg, krydder (hvitløk), honning, hvete
Allergener Ansjos (fisk), hvete
Egenskaper
  • Fisk og gluten
Holdbarhet 6 mnd
Oppbevaring -18 C eller kaldere
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1699/406
Fett 28,9
– mettede fettsyrer 10,7
Karbohydrater 5,6
– sukkerarter 0,3
Protein 12
Salt 2,2

Innhold

Ingredienser Lever, småflesk, vann, løk, maismel, potetmel, salt, nitritsalt, ansjos (fisk), pepper, sukker, elg, krydder (hvitløk), honning, hvete
Allergener Ansjos (fisk), hvete
Egenskaper
  • Fisk og gluten
Holdbarhet 6 mnd
Oppbevaring -18 C eller kaldere

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1699/406
Fett 28,9
– mettede fettsyrer 10,7
Karbohydrater 5,6
– sukkerarter 0,3
Protein 12
Salt 2,2

Produktvarianter

  • Boks ca 270 g
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Gransjøberget

Gransjøberget

Ølpølse "Koiesnækk"

Innlandet

Ølpølsa "Koiesnækk" er ei godt krydret og kraftig røkt lita spekepølse.

Gå til produkt

Gransjøberget

Ølpølse "Elgknuple"

Innlandet

En liten spekepølse med elg og svin, mildt krydret

Gå til produkt

Gransjøberget

Ostepølse med bacon

Innlandet

Denne pølsa en en skikkelig saftig og digg ostepølse! Lett røkt med norsk cheddar grøppet med vårt eget bacon. Svinekjøttet kommer fra naboens gris. Om sommeren får grisen gå ute. Dette er en skikkelig håndverkspølse! Trenger ikke snittes pga den høye kvaliteten.

Gå til produkt

Gransjøberget

Kaldrøkt elg

Innlandet

Elg, salt og røyk

Gå til produkt

Gransjøberget

Ølgravet elg

Innlandet

Ytrefilé av elg gravet i øl og honning, lettrøkt

Gå til produkt

Gransjøberget

Bacon

Innlandet

Tørrsaltet, krydret og røkt bacon

Gå til produkt

Gransjøberget

Elgkarbonader

Innlandet

En deilig, saftig elgkarbonade med mye elg og litt svin. Ingen kunstige tilsettinger. Kakene er stekt og skal bare varmes opp.

Gå til produkt

Gransjøberget

Kjøttpølse med elg "Skogens konge"

Innlandet

Denne pølsa har vi kalt "Skogens Konge". Lettrøkt kjøttpølse med over halvparten elg. Ganske grov i konsistensen og krydret med skogens krydder. Bestselgeren vår!

Gå til produkt

Gransjøberget

Elgsylte

Innlandet

Sylte med elg i tillegg til svinekjøtt og flesk. Deilig på smak! Et verdig og magert alternativ.

Gå til produkt

Flere produkter fra SMAK AV INNLANDET SA