Gransjøberget Viltkjøkken

Innlandet

Med utgangspunkt i egen elg fra Gransjøberget i Elverum og elg fra regionen produserer vi kjøttpølser og pålegg, karbonader og andre produkter. Alt sammen uten kunstige tilsetninger. Produksjonen ligger på gården vår i Hernes utenfor Elverum

Vår historie startet da elgjegeren Marianne møtte Hedmarks første, kvinnelige pølsemaker Hallgerd. Marianne er jaktleder for Gransjøberget Jaktlag og vertinne på Gransjøberget Sæter der hun hvert år inviterer gjestejegere for å være med på elgjakt.
En periode hadde hun veldig mye elg og snart fant de to damene ut at de ville utvikle kjøttprodukter sammen. Det første de laget var elgpølser, en type kjøttpølse som egner seg godt til steking og grilling. Etter hvert kom andre produkter til og det hele eskalerte høsten 2017 med bygging av nytt pølsemakeri på gården i Hernes, Elverum. Nå kommer flere produkter!

Alle produkter fra Gransjøberget Viltkjøkken

Gransjøberget Viltkjøkken

Elgkarbonader

Innlandet

En deilig, saftig elgkarbonade med mye elg og litt svin. Ingen kunstige tilsettinger. Kakene er stekt og skal bare varmes opp.

Gå til produkt

Gransjøberget Viltkjøkken

Kjøttpølse med elg "Skogens konge"

Innlandet

Denne pølsa har vi kalt "Skogens Konge". Lettrøkt kjøttpølse med over halvparten elg. Ganske grov i konsistensen og krydret med skogens krydder. Bestselgeren vår!

Gå til produkt

Gransjøberget Viltkjøkken

Elgsylte

Innlandet

Sylte med elg i tillegg til svinekjøtt og flesk. Deilig på smak! Et verdig og magert alternativ.

Gå til produkt