
Mildrøkt Aquavitlaks
En prisbelønnet akevittbonde fra Inderøy, en like prisbelønnet fiskerøyker fra Frøya og to glade gutter fra Innhered. Sammen har vi skapt "Mildrøkt Aquavitlaks".
Da vi lanserte ideen om å bruke Kort & Godt sin egen akevitt fra Inderøy Brenneri i lag med laks fra Garnviks Røkeri var alle enige om at det kunne bli noe virkelig godt. Gravlaks eller røkt laks var spørsmålet som dukket opp med en gang. Etter noen runder med prøving og feiling endte vi opp med en kombinasjon av dette. En lett gravet laks med krydder og akevitt som vi røyker forsiktig med bøk.
Samarbeid er en av grunnene til at Trøndelag har blitt mathovedstaden i Norge. Her har vi virkelig samarbeidet.
#Fisk og sjømat
#Bearbeidet fisk
Samarbeid er en av grunnene til at Trøndelag har blitt mathovedstaden i Norge. Her har vi virkelig samarbeidet.
Ingredienser | Fersk laksefielt, salt, sukker, anis, karve, timian, aquevit, røkt med bøk |
---|---|
Allergener | Fisk |
Holdbarhet | 42.dager |
Oppbevaring | Kjølig 0-4*C |
Energi | 279 |
---|---|
Fett | 20,7 |
– mettede fettsyrer | 2,77 |
Karbohydrater | 0,5 |
– sukkerarter | 0,5 |
Protein | 23,1 |
Salt | 2,56 |
Innhold
Ingredienser | Fersk laksefielt, salt, sukker, anis, karve, timian, aquevit, røkt med bøk |
---|---|
Allergener | Fisk |
Holdbarhet | 42.dager |
Oppbevaring | Kjølig 0-4*C |
Næringsinnhold
Energi | 279 |
---|---|
Fett | 20,7 |
– mettede fettsyrer | 2,77 |
Karbohydrater | 0,5 |
– sukkerarter | 0,5 |
Protein | 23,1 |
Salt | 2,56 |
Produktvarianter
Variabel vekt.
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Garnviks Røkeri

Varmrøkt Hvitløkslaks med Basilikum & Soltørket Tomat
Varmrøkt laks med smak av hvitløk, basilikum & soltørket tomat.

Spekelaks
Urøkt laksevariant som passer perfekt til forrett eller middag. Modnet i salt- & sukkerblanding, skylt i kaldt vann og tørket over lang tid.

Røkt Laks Hvitløkskrydder
Røkt backloin med hvitløkskrydder, fra den fineste delen av laksen