Garnviks Røkeri

Trøndelag

Liten bedrift fra Frøya i Sør-Trøndelag som produserer røkte lakseprodukter av høy kvalitet, fra lokale råvarer. Vi har blitt meget godt mottatt siden oppstart i 2015. Vårt mest kjente produkt er Røkt Lakseloin med Pepper & Cognac. Denne har vunnet årets sjømatpris under Trøndersk Matfestival 2015, samt samme produkt var i Finalen i Det Norske Måltid 2015.


Lidenskap i ung alder!
Daglig leder i Garnvik Røkeri, Vidar Garnvik, har hatt noen hektiske år etter oppstart av bedriften i 2015. Den prisvinnende røykelaksen har sørga for rask vekst og oppmerksomhet rundt den vesle familiebedriften på Frøya i Trøndelag.

Vidar er født og oppvokst på Frøya, og begynte å jobbe i et lokalt røykeri som 16-åring. “Det var slik det begynte, at jeg fikk interesse for videreforedling og røyking av laks!” Dette holdt han på med fram til nye eventyr venta i storbyen, Trondheim, noen år senere. Han levde livet som bygutt i flere år, men ga ikke fra seg livet på Frøya. Der hadde han og familien feriehus i åra 2007-2014, og han holdt fram med å dyrke interessen sin med videreforedling og røyking når han var på Frøya på ferie- og i fritida si. Interessen utvikla seg til å bli en brennende lidenskap, som flere kunne sjå. På sin hovedarbeidsplass, Tine Meieri i Trondheim, testa han røykelaksen sin på noen kollegaer. Dei elska smaken, og meinte han burde satse på dette, då lidenskapen gjenspeila seg både i smak og iver etter å komme i gang.


“Ja, jeg ville jo satse før jeg blei for gammel!” seier vidar og ler.

Her i fra blei det heilomvending, og vi la i fra oss storbylivet for å gjøre drøm til virkelighet på fulltid på Frøya!

Jungeltelegrafen og framsnakk er noen av hovedkomponentene til hvordan en lita familiebedrift kan lykkes. En av de første kundene våres var en lokalbutikk på Frøya. Og siden den gang har vi vokst og kommer stadig inn på nye butikker rundt omkring i landet.


Garnvik sine produkt har blitt kåra til Årets sjømatprodukt i 2015, 2017 og 2018, og i 2019 vant vi NM-gull i Varmrøkt Laks. i 2020 gikk vi til Finalen i Det Norske Måltid med vår Gravet Laks. Garnvik var en av 300 bidrag som blei sendt inn til Det norske måltid, og nå skal vi konkurrere om å bli kåra til Årets sjømat foredlet! Vi er stolt og ydmyk for den jobben og mottakelsen vi har fått siden oppstart så mye har skjedd på kort tid for det lille familiedrevet selskapet Garnvik`s Røkeri! Det skal ikke stå på kvaliteten i alle fall!

Alle produkter fra Garnviks Røkeri

Garnviks Røkeri

Røkt Laks Hvitløkskrydder

Trøndelag

Garnviks røkte laks er produsert av råvare av høyeste kvalitet, fra lokale lakseprodusenter

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Varmrøkt Laks

Trøndelag

Garnviks røkte laks er produsert av råvare av høyeste kvalitet, fra lokale lakseprodusenter

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Kaldrøkt Laks Chili & Lime

Trøndelag

Garnviks røkte laks er produsert av råvare av høyeste kvalitet, fra lokale lakseprodusenter

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Røkt Sild

Trøndelag

Røkt sild

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Røkt Ørret

Trøndelag

Garnviks røkte laks er produsert av råvare av høyeste kvalitet, fra lokale lakseprodusenter

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Spekelaks

Trøndelag

Garnviks røkte laks er produsert av råvare av høyeste kvalitet, fra lokale lakseprodusenter

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Røkt Lakseloin med Cognac & Pepper

Trøndelag

Røkt Lakseloin som er marinert i Cognac og kryddret med pepper. (Skinnfri) pakninger på ca: 300-350 gram

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Røkt Laks

Trøndelag

Garnviks røkte laks er produsert av råvare av høyeste kvalitet, fra lokale lakseprodusenter

Gå til produkt

Garnviks Røkeri

Gravet Laks

Trøndelag

Garnviks lakseprodukter er produsert av råvarer av høyeste kvalitet, fra lokale lakseprodusenter

Gå til produkt