Gjennom generasjoner har fiskeren på Frøya levd av havet og med fisken som et av sine viktigste råstoffer. Tidligere var laksefiske i sjøen rundt Frøya en viktig ressurs for den lokale fiskeren, men gjennom nytenking og prøving av nye metoder har norsk havbruk et av sine største utviklingsområder her på Frøya. Garnvik's Røkeri har siden den spede begynnelse hjemme i en garasje på Frøya utviklet seg til å bli en sterk merkevare for foredlet laks og fiskeprodukter, der gode råvarer, utsøkte smaker presentert i miljøriktig emballasje har gjort mange av produktene til klare vinnere i mange matkonkurranser i nasjonal sammenheng. I dag holder vi til i store og moderne produksjonslokaler i havbruksmekkaet Frøya. Gründer Vidar Garnvik har vært med fra starten og har siden da hatt fokus på kvalitet og ikke minst utvikling av nye smaker med de beste lakseproduktene Norge kan skaffe. Garnvik's Røkeri har hele denne tiden hatt fokus på "Ekte varer med god smak til kvalitetsbevisste kunder, der vi skal videreutvikle våre produkter med høyklassifiserte råvarer som er bærekraftig, og sunt og godt for folket."