Eplegården AS

Viken

Eplegården er en familiebedrift med eple som kjernevirksomhet. Vi lager alt som det er mulig å lage av epler, samtidig som vi har mange mennekser på besøk gjennom hele året. Vi driver rett og slett med EKTE EPLEVELSER!

Hele året selger vi eplemost til arrangementer og jubileer, restauranter og andre spisesteder. Vårt varemerke er eplemost på flaske i toppklasse med skreddersydde etiketter på kort varsel. Vi har også Norges minste LOVLIGE destilleri, der vi produserer eplebrennevin og annet godt. Mange går sammen med venner og kjente og kommer innom oss på en destillerivisitt for å lære mer om destillering og fatlagring. Vi har også et hyggelig lokale på låven som vi leier ut til møter og arrangementer, gjerne i kombinasjon med destilleringsvisitten. Gårdsutsalget er åpent på høsten, fra ca 20 august og frem til lille julaften. Da er det mye folk på gården, og mange epleprodukter i hyllene! Velkommen til Eplegården, for EKTE EPLEVELSER.

Alle produkter fra Eplegården AS

Eplegården AS

Eplegårdens Aroma - Eplemost

Viken

Eplegården leverer eplemost i toppklasse med spesialetiketter til arrangementer og jubileer, restauranter og serveringssteder.

Gå til produkt