


Duga Duga Byggkorn Flak Duga Flak
- Spesialitet
- Nøkkelhullet
- NytNorge
Duga flaket bygg enger seg til bakst; både i og som garnityr. Godt fiber -og proteinrikt alternativ til lettkokte havregryn. Smakfull og god i grøt, men også god som den er - med melk eller yoghurt. Perfekt i müsliblandinger.
Kan spises som de er eller kokes på samme måte som havregrøt.
I salg hos
ASKO, SERVICEGROSSISTENE, samt LOKALMATSENTERET (post@lokalmatsenteret.no)Ingredienser | Varmebehandlet, valset og tørket norsk nakenbygg |
---|---|
Allergener | nakenbygg - Melk Gluten Bygg Gluten Havre Gluten Hvete Gluten Khorasanhvete Gluten Rug Gluten Spelt Gluten |
Kan inneholde spor av | Melk |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 540 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 4 - 24 grader |
Energi | 332 / 1387 |
---|---|
Fett | 2.13 |
– mettede fettsyrer | 0.52 |
Karbohydrater | 59 |
– sukkerarter | 0.94 |
Protein | 11 |
Salt | 0.1 |
Innhold
Ingredienser | Varmebehandlet, valset og tørket norsk nakenbygg |
---|---|
Allergener | nakenbygg - Melk Gluten Bygg Gluten Havre Gluten Hvete Gluten Khorasanhvete Gluten Rug Gluten Spelt Gluten |
Kan inneholde spor av | Melk |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 540 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 4 - 24 grader |
Næringsinnhold
Energi | 332 / 1387 |
---|---|
Fett | 2.13 |
– mettede fettsyrer | 0.52 |
Karbohydrater | 59 |
– sukkerarter | 0.94 |
Protein | 11 |
Salt | 0.1 |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Duga AS
Flere produkter fra GULDKORN SA

Duga Duga Byggkorn Flak Duga Flak
Duga flaket bygg enger seg til bakst; både i og som garnityr. Godt fiber -og proteinrikt alternativ til lettkokte havregryn. Smakfull og god i grøt, men også god som den er - med melk eller yoghurt. Perfekt i müsliblandinger.

Duga Duga Byggkorn Hele Duga Hele
Duga hele korn av nakenbygg har en mild, god smak og er et godt alternativ til vanlig ris, pasta og potet. Skal ikke bløtlegges. Server den ved siden av kjøtt og fisk, i supper eller i salater.

Egg fra frittgående høner, Ek Gårdspakkeri
Dagsferske egg, merket med verpedato 100% vegetabilsk spesialfôr med ekstra mye mais gir god smak på eggene og gulere plommer. Hønene holder til i et moderne løsdriftshønseri hvor de kan velge redeplass, sandbade og gå til ro på vagler om natten.

Panna Cotta, Ek Gårdspakkeri
Panna Cotta med sitrus og ekte vanilje er basert på Spesialitet-godkjente egg fra egen gård, lokalprodusert fløte fra Østfold og revet skall av sitron og lime. Det er den store andel egg og fløte som gir den kremete og hjemmelagede konsistensen.