
Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio
(Carpaccio) Røkt Reinsdyrplomme er et produkt restauranter benytter som forrett. I det private markedet blir det også ofte benyttet til kosemat, på tapasbordet og koldtbordet.
I salg hos
Det Gamle Røgeri sin butikk i Sandefjord og andre delikatesseforretninger. Ellers benyttes varen i ulike restauranterIngredienser | Reinsdyr flatbiff, salt og kaldrøkt på flis |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 8 uker kjølevare, 2 år som frysevare |
Oppbevaring | 0-4 grader eller i frys |
Energi | 480/114 |
---|---|
Fett | 3,1 |
– mettede fettsyrer | 1,3 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | |
Protein | 21,5 |
Salt | 3,5 |
Innhold
Ingredienser | Reinsdyr flatbiff, salt og kaldrøkt på flis |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 8 uker kjølevare, 2 år som frysevare |
Oppbevaring | 0-4 grader eller i frys |
Næringsinnhold
Energi | 480/114 |
---|---|
Fett | 3,1 |
– mettede fettsyrer | 1,3 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | |
Protein | 21,5 |
Salt | 3,5 |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Det Gamle Røgeri AS

Røkt Blåkveite
Hel blåkveite saltes og røykes på flis. Pakkes i skiver før vakuumering. Nydelig middagsmat.

Gourmet Laks Kaldrøkt På Flis
Vår røkte laks vinner i blindtest. Oppdrettslaks av meget høy kvalitet sukkersaltes og røykes i selvbygd røykovn
Røkt laks
Kaldrøkt norsk vill laks med nydelig konsistens. Røkt på flis i våre egne røykovner

Røkt hval - Carpaccio
Kaldrøkt hvalkjøtt blir ofte benyttet som Carpaccio på restaurant. Private liker denne godt som kosemat, i potetlefser, til tapas og buffet med diverse tilbehør. Hvalkjøtt er et produkt som tåler mange ulike tilbehør, så her kan man virkelig leke seg.

Bacon
Bacon produsert med tørrsalting og kun med havsalt, råvare fra Fjellgris i Valdres.

Røyksteamet Gravet Laks Røkt På Flis
Røyksteamet gravet laks er litt mer enn den vanlige gravet laks vi alle kjenner til. Ved å røyksteame gravlaks får en frem mer aroma fra det krydderet som er benyttet i tillegg til at en tilfører en smak til, nemlig litt røyksmak i beskjeden grad.

Varmrøkt ål
Ål som er varmrøkt hel. Pakninger i bit med ben og skinn, eller fileer dersom det er ønskelig.

Røkt torsk
Flott torskefilet som saltes og røykes på flis. Nydelig smak og lukt. Akkurat passe røkt sier våre kunder.
Kaldrøkt sild
Kaldrøkt sildefilet. Nydelig til spekebordet, middag eller brødskiva.