Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
other_houses account_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_left Produsenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    • Lokale historier
    Egenrevisjon Registrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_left Kurs og rådgiving
    • Kurs og rådgiving
    • Besøksdag
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Kurs i Verdikjede mat Kurs i Verdikjede mat
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_left Om Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    • Alt på stell
    Egenrevisjon Registrer deg
    Aktuell artikkel Kurs i Verdikjede mat Kurs i Verdikjede mat
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn
Bilde 1 - Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio
Bilde 1 - Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio

Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio

Det Gamle Røgeri AS

(Carpaccio) Røkt Reinsdyrplomme er et produkt restauranter benytter som forrett. I det private markedet blir det også ofte benyttet til kosemat, på tapasbordet og koldtbordet.

I salg hos
Det Gamle Røgeri sin butikk i Sandefjord og andre delikatesseforretninger. Ellers benyttes varen i ulike restauranter
#Kjøtt
Ingredienser Reinsdyr flatbiff, salt og kaldrøkt på flis
Allergener warning Ingen
Egenskaper
  • Meget mørt og delikat. Smelter på tunga.
Holdbarhet 8 uker kjølevare, 2 år som frysevare
Oppbevaring 0-4 grader eller i frys
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 480/114
Fett 3,1
– mettede fettsyrer 1,3
Karbohydrater 0
– sukkerarter
Protein 21,5
Salt 3,5

Innhold

Ingredienser Reinsdyr flatbiff, salt og kaldrøkt på flis
Allergener warning Ingen
Egenskaper
  • Meget mørt og delikat. Smelter på tunga.
Holdbarhet 8 uker kjølevare, 2 år som frysevare
Oppbevaring 0-4 grader eller i frys

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 480/114
Fett 3,1
– mettede fettsyrer 1,3
Karbohydrater 0
– sukkerarter
Protein 21,5
Salt 3,5
Produktvarianter
Valgfritt og avtales med hvert salgsted

Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
  • facebook
  • print
  • twitter
  • email
Captcha

Det Gamle Røgeri AS

Vestfold og Telemark

Vi foredler hval, fisk, kjøtt, fugl og vilt etter de samme oppskrifter og prosesser som på 1800 tallet. Vi bruker tekn...

Alt på stell

Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Det Gamle Røgeri AS

Det Gamle Røgeri AS

Røkt Blåkveite

Hel blåkveite saltes og røykes på flis. Pakkes i skiver før vakuumering. Nydelig middagsmat.

Vestfold og Telemark
  • #Fisk og sjømat #Bearbeidet fisk
Det Gamle Røgeri AS

Gourmet Laks Kaldrøkt På Flis

Vår røkte laks vinner i blindtest. Oppdrettslaks av meget høy kvalitet sukkersaltes og røykes i selvbygd røykovn

Vestfold og Telemark
  • #Fisk og sjømat #Bearbeidet fisk
Det Gamle Røgeri AS

Røkt laks

Kaldrøkt norsk vill laks med nydelig konsistens. Røkt på flis i våre egne røykovner

Vestfold og Telemark
  • #Fisk og sjømat #Bearbeidet fisk
Det Gamle Røgeri AS

Speket ELG flatbiff

Saltet og speket flatbiff av elg.

Vestfold og Telemark
  • #Kjøtt #Vilt
Det Gamle Røgeri AS

Røkt hval - Carpaccio

Kaldrøkt hvalkjøtt blir ofte benyttet som Carpaccio på restaurant. Private liker denne godt som kosemat, i potetlefser, til tapas og buffet med diverse tilbehør. Hvalkjøtt er et produkt som tåler mange ulike tilbehør, så her kan man virkelig leke seg.

Vestfold og Telemark
  • #Kjøtt
Det Gamle Røgeri AS

Bacon

Bacon produsert med tørrsalting og kun med havsalt, råvare fra Fjellgris i Valdres.

Vestfold og Telemark
  • #Kjøtt #Svin
Det Gamle Røgeri AS

Røyksteamet Gravet Laks Røkt På Flis

Røyksteamet gravet laks er litt mer enn den vanlige gravet laks vi alle kjenner til. Ved å røyksteame gravlaks får en frem mer aroma fra det krydderet som er benyttet i tillegg til at en tilfører en smak til, nemlig litt røyksmak i beskjeden grad.

Vestfold og Telemark
  • #Fisk og sjømat #Bearbeidet fisk
Det Gamle Røgeri AS

Varmrøkt ål

Ål som er varmrøkt hel. Pakninger i bit med ben og skinn, eller fileer dersom det er ønskelig.

Vestfold og Telemark
  • #Fisk og sjømat
Det Gamle Røgeri AS

Røkt torsk

Flott torskefilet som saltes og røykes på flis. Nydelig smak og lukt. Akkurat passe røkt sier våre kunder.

Vestfold og Telemark
  • #Fisk og sjømat
Det Gamle Røgeri AS

Kaldrøkt sild

Kaldrøkt sildefilet. Nydelig til spekebordet, middag eller brødskiva.

Vestfold og Telemark
  • #Fisk og sjømat
For at nettleseren skal huske dine preferanser, bruker vi informasjonskapsler, også kalt “cookies”. Når du bruker nettstedet vårt, godkjenner du samtidig måten vi bruker informasjonskapsler på.
  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no