Det Gamle Røgeri AS

Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio

(Carpaccio) Røkt Reinsdyrplomme er et produkt restauranter benytter som forrett. I det private markedet blir det også ofte benyttet til kosemat, på tapasbordet og koldtbordet.

I salg hos Det Gamle Røgeri sin butikk i Sandefjord og andre delikatesseforretninger. Ellers benyttes varen i ulike restauranter

Kjøtt Vestfold og Telemark


 


Det Gamle Røgeri AS

Vestfold og Telemark

Vi foredler hval, fisk, kjøtt, fugl og vilt etter de samme oppskrifter og prosesser som på 1800 tallet. Vi bruker tekn...

Gå til produsent
Ingredienser Reinsdyr flatbiff, salt og kaldrøkt på flis
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Meget mørt og delikat. Smelter på tunga.
Holdbarhet 8 uker kjølevare, 2 år som frysevare
Oppbevaring 0-4 grader eller i frys
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 480/114
Fett 3,1
– mettede fettsyrer 1,3
Karbohydrater 0
– sukkerarter
Protein 21,5
Salt 3,5

Innhold

Ingredienser Reinsdyr flatbiff, salt og kaldrøkt på flis
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Meget mørt og delikat. Smelter på tunga.
Holdbarhet 8 uker kjølevare, 2 år som frysevare
Oppbevaring 0-4 grader eller i frys

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 480/114
Fett 3,1
– mettede fettsyrer 1,3
Karbohydrater 0
– sukkerarter
Protein 21,5
Salt 3,5

Produktvarianter

  • Valgfritt og avtales med hvert salgsted
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Det Gamle Røgeri AS

Det Gamle Røgeri AS

Røkt Vill laks

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt norsk vill laks med nydelig konsistens. Røkt på flis i våre egne røykovner

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Speket ELG flatbiff

Vestfold og Telemark

Saltet og speket flatbiff av elg.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt hval - Carpaccio

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt hvalkjøtt blir ofte benyttet som Carpaccio på restaurant. Private liker denne godt som kosemat, i potetlefser, til tapas og buffet med diverse tilbehør. Hvalkjøtt er et produkt som tåler mange ulike tilbehør, så her kan man virkelig leke seg.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Bacon

Vestfold og Telemark

Bacon produsert med tørrsalting og kun med havsalt, råvare fra Fjellgris i Valdres.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røyksteamet gravet villaks

Vestfold og Telemark

Røyksteamet gravet villaks er litt mer enn den vanlige gravet laks vi alle kjenner til. Ved å røyksteame gravlaks får en frem mer aroma fra det krydderet som er benyttet i tillegg til at en tilfører en smak til, nemlig litt røyksmak i beskjeden grad.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Varmrøkt ål

Vestfold og Telemark

Ål som er varmrøkt hel. Pakninger i bit med ben og skinn, eller fileer dersom det er ønskelig.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt torsk

Vestfold og Telemark

Flott torskefilet som saltes og røykes på flis. Nydelig smak og lukt. Akkurat passe røkt sier våre kunder.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Kaldrøkt gåsebryst

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt gåsebryst. Brukes slik den er eller stekes. Nydelig smak.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Kaldrøkt sild

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt sildefilet. Nydelig til spekebordet, middag eller brødskiva.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Bokna og røkt gåselår

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt gåselår som også er bokna. Brukes slik den er. Fantastisk smak og passer godt som kose, snacksmat. Kan gjerne også benyttes som forrett og på spekebordet.

Gå til produkt