Det Gamle Røgeri AS

Bacon

Bacon produsert med tørrsalting og kun med havsalt, råvare fra Fjellgris i Valdres.

Bacon produseres med råvare hele ribbesider av svin vi får av Fjellgris i Valdres. Vi benytter kun havsalt med tørrsalting. Røking på flis i våre egenbygde røykovner.

Kjøtt Svin Vestfold og Telemark


 


Det Gamle Røgeri AS

Vestfold og Telemark

Vi foredler hval, fisk, kjøtt, fugl og vilt etter de samme oppskrifter og prosesser som på 1800 tallet. Vi bruker tekn...

Gå til produsent
Ingredienser Svineribber og buklist, havsalt
Allergener Ingen
Holdbarhet 10 uker
Oppbevaring Kjølevare
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Svineribber og buklist, havsalt
Allergener Ingen
Holdbarhet 10 uker
Oppbevaring Kjølevare

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Det Gamle Røgeri AS

Det Gamle Røgeri AS

Røkt Vill laks

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt norsk vill laks med nydelig konsistens. Røkt på flis i våre egne røykovner

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Speket ELG flatbiff

Vestfold og Telemark

Saltet og speket flatbiff av elg.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt hval - Carpaccio

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt hvalkjøtt blir ofte benyttet som Carpaccio på restaurant. Private liker denne godt som kosemat, i potetlefser, til tapas og buffet med diverse tilbehør. Hvalkjøtt er et produkt som tåler mange ulike tilbehør, så her kan man virkelig leke seg.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røyksteamet gravet villaks

Vestfold og Telemark

Røyksteamet gravet villaks er litt mer enn den vanlige gravet laks vi alle kjenner til. Ved å røyksteame gravlaks får en frem mer aroma fra det krydderet som er benyttet i tillegg til at en tilfører en smak til, nemlig litt røyksmak i beskjeden grad.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Varmrøkt ål

Vestfold og Telemark

Ål som er varmrøkt hel. Pakninger i bit med ben og skinn, eller fileer dersom det er ønskelig.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt Reinsdyrplomme - Carpaccio

Vestfold og Telemark

(Carpaccio) Røkt Reinsdyrplomme er et produkt restauranter benytter som forrett. I det private markedet blir det også ofte benyttet til kosemat, på tapasbordet og koldtbordet.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Røkt torsk

Vestfold og Telemark

Flott torskefilet som saltes og røykes på flis. Nydelig smak og lukt. Akkurat passe røkt sier våre kunder.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Kaldrøkt gåsebryst

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt gåsebryst. Brukes slik den er eller stekes. Nydelig smak.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Kaldrøkt sild

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt sildefilet. Nydelig til spekebordet, middag eller brødskiva.

Gå til produkt

Det Gamle Røgeri AS

Bokna og røkt gåselår

Vestfold og Telemark

Kaldrøkt gåselår som også er bokna. Brukes slik den er. Fantastisk smak og passer godt som kose, snacksmat. Kan gjerne også benyttes som forrett og på spekebordet.

Gå til produkt