Den lille Juicefabrikken

Agder

Norges 100% rå, ekte og premium pressede dråper, håndlaget granola og snacks. Produktene går under betegnelsen rå kost /"raw food", er veganske og uten allergener. De inneholder naturlige næringsstoffer og er svært rik på smak. - Håndlaget av oss og godkjent av Debio.

Den lille Juicefabrikken ble startet av sykepleier og ernæringsterapeut Gro Furset, da pasteurisert juice ikke inneholder naturlige næringsstoffer. I den senere tid har det kommet rå juicer som er høytrykksbehandlet for lengre oppbevaring i hyllene. En kaldpresset juice bevarer næringsstoffene mellom 5-8 dager. Den lille juicefabrikken er svært opptatt av ren, giftfri emballasje, slik at all drikken kommer i rene glassflasker.

DRÅPER AV GULL:
Juicen kaldpresses gjennom en heklet pose direkte fra Rå frukt og grønt slik at det "flytende gull" bevares. De naturlige vitaminer, mineraler og fordøyelses enzymer i varen opprettholdes grunnet denne skånsomme metoden. Metoden ble første gang utviklet av Dr. Norman Walker på 1920 tallet som brukte disse juicene terapeutisk. For å oppnå økt holdbarhet i dag, fryses flaskene ned rett etter pressing. Flaskene selges til kunden både fryst og flytende. Flaskene har en holdbarhet på 18 mnd i fryst tilstand og fra 5-21 dg uåpnet på kjøl. Dette er også med på å redusere matsvinn som er en av klodens verstinger.
Vi har 6 typer juice på glassflasker à 240ml, ingefær shot på 30ml medisinflasker og bag-in-box à 4 L til hotell/restaurant.

GRANOLA:
Økologisk, spiret og dehydrert under 42 grader og går derfor under betegnelsen "raw food". Den er svært sprø og FRI FOR: Tilsatt sukker, sirup, gluten, nøtter, melk og egg. Blandingen er pakket med naturlige vitaminer, mineraler, fettstoffer og antioksidanter. 1-2 ss anbefales pr. servering i yoghurt.
Ingredienser: Bohvete, linfrø, råkakao, kanel, rosiner, gojibær, himalayasalt.
Vi lager også granola etter årstidene. Emballasjen består av en komposterbar innerpose med ytter eske i kartong. 175 g

BESTEMORS HÅNDLAGDE SJOKOLADE-KULER:
Økologiske, sunne sjokolade-kuler går under betegnelsen "raw food" Inneholder 100% rå kakao, havregryn, bokhvete, linfrø og ex. virg. kokosolje. Kulene er naturlig søtet med dadler og agave sirup. Svært næringsrike og inneholder vitaminer, mineraler, sunne fettstoffer og antioksidanter. Bruksområder: Måltidserstatter, sunn kos eller før/etter aktivitet. 150g økologisk og komposterbar Inner pose samt kartong ytterpose med vindu..

Alle produkter fra Den lille Juicefabrikken

Den lille Juicefabrikken

Rå sunne sjokoladekuler

Agder

RÅ/RAW "chrunchy", økologiske og sunne sjokoladekuler med kokos! Sukkerfri, glutenfri, nøttefri, eggfri, gjær og melkefri. Et helt naturlig og ekte håndverk!

Gå til produkt

Den lille Juicefabrikken

100% Rå og ekte premium juice - 6 typer

Agder

Den lille Juicefabrikkens juice er Norges premium juice både i næringsinnhold og på smak. Juicen kaldpresses i en hydraulisk presse fra rå, ekte og upasteurisert frukt og grønt. Vi bruker naturlige og økologiske ingredienser helst rett fra bonden. Råvarene presses svært langsomt slik at de naturlige vitaminer, mineraler og fordøyelses enzymer og den gode smak bevares. For å bevare juicen, fryses denne ned rett etter pressing. Juicen selges både tint og fryst til kunde. Frossen har juicen en holdbarhet på 18 mnd. Kjølig har juicen en holdbarhet på 14 dager uåpnet.

Gå til produkt