Bumerka

Ytrefilet

  • NytNorge

Ytrefileten er et mørt og magert stykke kjøtt, fra filetkammen til dyret. Ytrefileten har også veldig god smak, og kastratene våre gir en saftigere og bedre marmorert biff.

Kastrater gir en veldig mør og marmorert biff. Variasjonen blant mørheten i kjøttet er også mindre hos kastrater. I tillegg legger det til rette for god dyrehelse og lavt karbonavtrykk, da kastratene kan beite fritt i utmark. Kastratkjøttet vårt er også sunnere, ettersom at kastratene har gresset i frodig utmark, som gir høyere omega 3 og vitamin - innhold sammenlignet med innefôrede bås-okser.

I salg hos Meny og Jacobs Oslo.

Kjøtt Storfe Trøndelag


 


Bumerka

Trøndelag

Bumerka satser kun på produsenter som har høy kvalitet på kjøttet, samtidig som vi fokuserer på bærekraftig produk...

Gå til produsent
Ingredienser 100% Norsk storfekjøtt fra kastrater (fersk).
Allergener Ingen.
Egenskaper
  • 100% Norsk storfekjøtt fra fjellheimen.
Holdbarhet 45 dager
Oppbevaring Kjølevare 0-4 °C
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 462/109
Fett 2,30
– mettede fettsyrer 1,00
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 22,20
Salt 0,10

Innhold

Ingredienser 100% Norsk storfekjøtt fra kastrater (fersk).
Allergener Ingen.
Egenskaper
  • 100% Norsk storfekjøtt fra fjellheimen.
Holdbarhet 45 dager
Oppbevaring Kjølevare 0-4 °C

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 462/109
Fett 2,30
– mettede fettsyrer 1,00
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 22,20
Salt 0,10
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Bumerka

Bumerka

Flat Iron Biff

Trøndelag

Flat Iron Biff er en del av vår amerikanske parteringsmetode, som tar i bruk flere deler av dyret. Flat Iron er et stort og mørt stykke biff, noe som har gjort det til en favoritt hos mange i Norge også.

Gå til produkt