Bumerka

Trøndelag

Bumerka satser kun på produsenter som har høy kvalitet på kjøttet, samtidig som vi fokuserer på bærekraftig produksjon. Alle våre produsenters dyr er kastrater, noe som gir en bedre og mørere biff, samtidig som det legger til rette for god dyrehelse og lavt karbonavtrykk, da kastratene kan beite fritt i utmark.

Som mange andre tenker du kanskje at «kjøtt er kjøtt»? Dette er ikke tilfellet, da kastrater som beiter i norsk utmark har andre næringsverdier, sporstoffer, og vitaminer kontra innefôret bås-okse. I tillegg er det store forskjeller i oksenes karbonavtrykk, avhengig av hvor de beiter, hva de spiser, og hvorvidt oksene er kastrater eller ikke.

Kastrater gir veldig mørt og marmorert kjøtt, samt større biffandel per dyr. Variasjonen blant mørheten i biffen er også mindre hos kastrater. I tillegg legger det til rette for god dyrehelse og lavt karbonavtrykk, da kastratene kan beite fritt i utmark. Kastratkjøttet vårt er også sunnere, ettersom at kastratene har gresset ute, og har dermed høyere omega 3 og vitamin - innhold sammenlignet med innefôrede bås-okser.

Våre produkter skal sikre den beste kvaliteten på norsk kjøtt, samtidig som det er produsert på en bærekraftig måte.

Alle produkter fra Bumerka

Bumerka

Flat Iron Biff

Trøndelag

Flat Iron Biff er en del av vår amerikanske parteringsmetode, som tar i bruk flere deler av dyret. Flat Iron er et stort og mørt stykke biff, noe som har gjort det til en favoritt hos mange i Norge også.

Gå til produkt

Bumerka

Ytrefilet

Trøndelag

Ytrefileten er et mørt og magert stykke kjøtt, fra filetkammen til dyret. Ytrefileten har også veldig god smak, og kastratene våre gir en saftigere og bedre marmorert biff.

Gå til produkt