Bortistu Gjestegard

Bassturøkt lammelår

  • Spesialitet

Vi produserer vår spesialitet bassturøkte lammelår, som finnes i variantene med ben og utbenet og ferdig surret klar for steking.

Våre bassturøkte lammelår er lettsaltet og røkt med einer i Bortistus gamle røk-basstu. Dette særegne huset er fra ca 1850. Leif Helmersen har utviklet ideen og fremgangsmåten for å røyke lammelår i bassto, der de tidligere tørket malt til maltølbrygging. Håndtverksprosessen har vært møysommelig for å oppnå en balansert mild og unik røksmak, aroma og mørhet.

I salg hos Smak og Behag i Oppdal, Bortistu Gjestegard

Kjøtt Trøndelag


Bortistu Gjestegard

Trøndelag

Vi produserer vår spesialitet bassturøkte lammelår, som finnes i variantene med ben, ferdig stekt i biter, og utbenet...

Gå til produsent
Ingredienser Lettsaltet og einerøket lammekjøtt
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Serveres varmt eller kaldt.
Holdbarhet Frys 12 mnd, kjøl 20 dager
Oppbevaring Frys eller kjøl
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Lettsaltet og einerøket lammekjøtt
Allergener Ingen
Egenskaper
  • Serveres varmt eller kaldt.
Holdbarhet Frys 12 mnd, kjøl 20 dager
Oppbevaring Frys eller kjøl

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

 

Produktvarianter


Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Bortistu Gjestegard