Bekkereinan AS

Agder

Bekkereinan er "det lille pølsemakeri" med særegne kjøttvarer. Grovmalte gourmet- grillpølser, Bent Stiansens foretrukne Norske Bekkereinskinke, delikatessepålegg, og andre unike spesialprodukter.

Navnet vårt, Bekkereinan har sin opprinnelse fra vår egen gård på Haugland i Kvinesdal. Her var alltid hus-gris til eget bruk og gårds-slakteren i familien stilte krav;” Godt flæsk fær du bare frå ein skikkeli flæskegris som e øve åre gammal” Denne tradisjonen for godt grisehold og gårdens matlaging gjenspeiles i våre produkter, voksne griser har fått lov å vokse seg større og fetere enn vanlig ung slakte gris. Lokalprodusert råvare brukes så langt som mulig, men for å oppnå en viss produksjon må vi og se oss over til våre nabodistrikter for å kunne opprettholde den standarden som vi ønsker. Bl.a. Hampshire gris (født på Lista) fra Jæren, Svart Dalagris fra egen gård og gris fra Netland i Kvinesdal. Alle råvarene blir håndplukket ut fra kvalitet og egenskap til produktene.
Selv om håndverket er basert på tradisjonelle resepter og fremgangsmåter fra gårdene opp i dalene, er Bekkereinan og innovative og henter kunnskap fra bl.a. Danmark, Tyskland og middelhavslandene. Norske og utenlandske skjæremetoder og produksjonsteknikker utføres bl.a. av våre egne danske, kroatiske og ungarske medarbeidere.

Alle produkter fra Bekkereinan AS