ATLUNGSTAD HÅNDVERKSDESTILLERI

ATLUNGSTAD AQUAVIT MED MANDELPOTET

En akevitt laget med mandelpotetsprit, basert på en original resept fra Atlungstad Brenneri. Passer til kraftig tradisjonsmat som rakfisk eller fårikål

En akevitt laget med mandelpotetsprit, basert på en original resept fra Atlungstad Brenneri. En andel av mandelpotetspriten er ikke videreforedlet, som vanligvis gjøres for annen sprit som brukes til akevitt. Dette bidrar til å gi denne akevitten særegenhet og karakter.

Produktet fikk sølv i konkurransen International Wine and Spirit Competition (IWSC) i London i 2020. Dette er en av verdens fremste konkurranser for vin og brennevin, og resultatet har høy prestisje i bransjen.

Lukt: Sammensatt krydderbilde med karve, anis og fennikel.
Smak: Fyldig med lett innslag av fuselaromaer

Vectura nr: 151740

I salg hos Tilgjengelig hos Vectura og Vinmonopolet.

Alkoholholdige drikker Brennevin Viken


 


ATLUNGSTAD HÅNDVERKSDESTILLERI

Viken

Atlungstad Håndverksdestilleri driver med småskalaproduksjon av norsk akevitt og andre brennevinstyper. Vi er stolte a...

Gå til produsent
Ingredienser Potetsprit, Krydder, Vann
Allergener Ingen
Oppbevaring Romtemperert og mørk
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Potetsprit, Krydder, Vann
Allergener Ingen
Oppbevaring Romtemperert og mørk

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.