Tradisjonsrik, ærlig og nyskapende Historien gjør oss unik: Askim Frukt- og Bærpresseri ble etablert så tidlig som i 1936, og ble da landets første private produsent av eplemost. Tanken bak var å gjøre foredlingen av frukt og bær mer effektiv ved at hageeierne kunne levere inn råvarene sine til presseriet og kjøpe ferdige produkter tilbake. Som Lokalavisen i Askim skrev den gang: «bærpressing og safting tar meget av husmors tid i den travle sommersesong». Nå har Askim Frukt- og Bærpresseri presset kvalitetsfrukt- og bær til safter, mos, syltetøy og geléer i generasjoner. Vi har helt siden starten vært opptatt av ekte, rene produkter, fremstilt på tradisjonelt vis fra gode, modne råvarer. Vi er i dag et av få presserier som fortsatt har åpent mottak og presser frukt og bær fra private hager. Vi følger hagens sesonger, i juni presser vi rabarbra og i august rips, solbær, bringebær og blåbær. I september og oktober er det tonnevis av epler igjennom pressa vår i Askim, og ca. 60 % er hageepler. Utenom høstsesong presser vi rapsfrø, og er vi i dag landet største produsent av kaldpresset Rapsolje. Rapsfrøene vi bruker er dyrket her på Østlandet. Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder et så bredt produktsortiment. Vårt fokus på produktutvikling har resultert i at vi har over 40 kvalitetsprodukter ute i markedet. Ved fabrikken i Askim har vi en flott helårsåpen butikk med våre egenproduserte varer, annen lokalmat, interiør og kafé.