Aron Mat

Tørrsaltet Bacon Kvernet

Kjøp hos ASKO

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon ved en moderne vri. Dette baconet er kvernet og smuldrer opp i stekepannen til små fine sprø baconbiter. Passer perfekt til der du ellers hadde brukt bacon.

Mange av våre oppskrifter er de samme som optimistiske nordmenn hadde med seg på Amerika-båten for over noen tiår siden. For det gode og gamle er fundamentet for vår produksjon. Det er viktig med nøyaktig mengde salt i forhold til kjøttråstoffet når vi tørrsalter våre svinesider. Salteprosessen tar 14 dager, hvorpå svinesidene røykes lenge i kald bøkeflisrøyk. Baconet blir 12 – 14 % lettere gjennom prosessen.
Selges i stykker á 220 gram.

I salg hos I nord dekker vi det meste av butikker. I sør er det Asko som distribuerer. Enkeltbutikker har direktedistribusjon gjennom Tine.

Kjøtt Svin Troms og Finnmark


 


Aron Mat

Troms og Finnmark

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsa...

Gå til produsent
Ingredienser Sideflesk av svin u/bein og u/svor, salt
Allergener ingen
Egenskaper
  • Vi tilsetter ALDRI vann i våre produkter, noe som i dette tilfellet gjør baconet mer smaksrikt og stekevennlig. Og holdbart i minst 65 dager fra produksjonsdato.
Holdbarhet 65
Oppbevaring Oppbevares kjølig 1-4 grader.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1541 / 368
Fett 34.6
– mettede fettsyrer 13.1
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 15.3
Salt 4

Innhold

Ingredienser Sideflesk av svin u/bein og u/svor, salt
Allergener ingen
Egenskaper
  • Vi tilsetter ALDRI vann i våre produkter, noe som i dette tilfellet gjør baconet mer smaksrikt og stekevennlig. Og holdbart i minst 65 dager fra produksjonsdato.
Holdbarhet 65
Oppbevaring Oppbevares kjølig 1-4 grader.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1541 / 368
Fett 34.6
– mettede fettsyrer 13.1
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 15.3
Salt 4

Produktvarianter

  • 220g
    EPD: 4553079
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Aron Mat

Aron Mat

Blåmann Spekepølse skåret 100g

Troms og Finnmark

Blåmann Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder fra norsk fauna, med spesielt fokus på karve og ramsløk.

Gå til produkt

Aron Mat

Grøtfjord Spekepølse skåret 100g

Troms og Finnmark

Grøtfjord Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder som karve og et hint av hvitløk. Denne spekepølsen er relativt mager og har en fantastisk smak.

Gå til produkt

Aron Mat

Angus Pølse 380g

Troms og Finnmark

Angus pølse 380g er en god og smaksrik pølse der vi kun bruker kjøtt fra typen angus storfe. Dette er et rase som er avlet frem for kjøttet sin del og ikke et biprodukt av melkekyr. Med andre ord blir dette et perfekt råvare til pølsene våre.

Gå til produkt

Aron Mat

Tørrsaltet bacon

Troms og Finnmark

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Gå til produkt

Aron Mat

Speket Bacon 75g

Troms og Finnmark

Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon.

Gå til produkt

Aron Mat

Modnet Bacon 150g

Troms og Finnmark

Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon

Gå til produkt

Aron Mat

Tørrsaltet Bacon Modnet

Troms og Finnmark

Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon. I tillegg fikk modnet baconet Gull fra NM i Kjøttprodukter i 2016!

Gå til produkt

Aron Mat

Tromsøskinke Skåret 100g

Troms og Finnmark

Ytrefileten lakemodnes i en blanding av salt, sukker og honningaroma for å gi den et naturlig inntrekk av krydder. Deretter blir den røkt lett og så kokt i pose.

Gå til produkt

Aron Mat

Fenalår Skåret 100g

Troms og Finnmark

Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Gå til produkt

Aron Mat

Tromsøsylte Skåret 100g

Troms og Finnmark

TromsøSylten er en tradisjonell sylterull, krydret med pepper, allehånde, ingefær, salt og nellik. Sylta er ferdig kokt i egen kokekraft, som sikrer saftighet og smak.

Gå til produkt

Aron Mat

Tørrsaltet bacon 150g

Troms og Finnmark

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Gå til produkt

Aron Mat

Okserull skåret 100g

Troms og Finnmark

Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Gå til produkt

Aron Mat

Okserull

Troms og Finnmark

Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Gå til produkt

Aron Mat

Tromsørull Rå, 900g

Troms og Finnmark

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Gå til produkt

Aron Mat

TromsøRull skåret 100g

Troms og Finnmark

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Gå til produkt

Aron Mat

Aronpølse

Troms og Finnmark

Aronpølse er en unik pølse med ingredienser som Honningglasert fenalår og kraft av Tromsørull. Den har en moden smak og setter ekstra preg på pinnekjøttet!

Gå til produkt

Aron Mat

Grøtfjord Spekepølse

Troms og Finnmark

Grøtfjord Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder som karve og et hint av hvitløk. Denne spekepølsen er relativt mager og har en fantastisk smak.

Gå til produkt

Aron Mat

Blåmann Spekepølse

Troms og Finnmark

Blåmann Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder fra norsk fauna, med spesielt fokus på karve og ramsløk.

Gå til produkt

Aron Mat

TromsøRull

Troms og Finnmark

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Gå til produkt

Aron Mat

Honningglasert fenalår

Troms og Finnmark

Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Gå til produkt

Aron Mat

TromsøSylte

Troms og Finnmark

TromsøSylten er en tradisjonell sylterull, krydret med pepper, allehånde, ingefær, salt og nellik. Sylta er ferdig kokt i egen kokekraft, som sikrer saftighet og smak.

Gå til produkt

Aron Mat

Pinnekjøtt

Troms og Finnmark

Prisvinnende pinnekjøtt av lam, tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Gå til produkt

Aron Mat

Tørrsaltet bacon

Troms og Finnmark

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Gå til produkt

Aron Mat

Spekenakke 100g

Troms og Finnmark

Spekenakke produseres av benfri nakke av velvoksen gris; krydret, saltet, kaldrøkt og tørket ned til 40 % vektsvinn. Kjøttet har en særpreget, kraftig, aromatisk smak, som gjør at produktet oppleves som saftig og mørt.

Gå til produkt