
Pinnekjøtt av Lam fra Villsau
Pinnekjøtt av lam, fra Villsau, tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.
Ingredienser | Lamside m/hel nakke, lambog u/knoke, salt |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 180 dager |
Oppbevaring | Temperatur: fra 0-4 grader |
Energi | 1673 / 400 |
---|---|
Fett | 34 |
– mettede fettsyrer | 21 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 25 |
Salt | 4.6 |
Innhold
Ingredienser | Lamside m/hel nakke, lambog u/knoke, salt |
---|---|
Allergener | Ingen |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 180 dager |
Oppbevaring | Temperatur: fra 0-4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 1673 / 400 |
---|---|
Fett | 34 |
– mettede fettsyrer | 21 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 25 |
Salt | 4.6 |
Produktvarianter
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Aron Mat

Fenalår Glasert med Honning
Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Barbeque Softbones 400g
Barbeque Softbones er et mørt og smakfullt produkt. Det egner seg perfekt til grilling, men kan også like godt stekes i panne eller i ovn.

Pinnekjøtt av Lam
Pinnekjøtt av lam, fra Aronmat. Tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Fenalår av Lam fra villsau
Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Blåmann Spekepølse skåret 100g
Blåmann Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder fra norsk fauna, med spesielt fokus på karve og ramsløk.

Grøtfjord Spekepølse skåret 100g
Grøtfjord Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder som karve og et hint av hvitløk. Denne spekepølsen er relativt mager og har en fantastisk smak.

Angus Pølse 380g
Angus pølse 380g er en god og smaksrik pølse der vi kun bruker kjøtt fra typen angus storfe. Dette er et rase som er avlet frem for kjøttet sin del og ikke et biprodukt av melkekyr. Med andre ord blir dette et perfekt råvare til pølsene våre.

Tørrsaltet bacon
Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Speket Bacon 75g
Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon.

Modnet Bacon 150g
Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon

Tørrsaltet Bacon Modnet
Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon. I tillegg fikk modnet baconet Gull fra NM i Kjøttprodukter i 2016!

Tromsøskinke Skåret 100g
Ytrefileten lakemodnes i en blanding av salt, honning, dextrose og natriumnitritt for å gi den et naturlig inntrekk av smak. Deretter blir den røkt lett og så kokt i pose.

Tørrsaltet Bacon Kvernet
Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon ved en moderne vri. Dette baconet er kvernet og smuldrer opp i stekepannen til små fine sprø baconbiter. Passer perfekt til der du ellers hadde brukt bacon.

Fenalår Skåret 100g
Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

Tromsøsylte Skåret 100g
TromsøSylten er en tradisjonell sylterull, krydret med pepper, allehånde, ingefær, salt og nellik. Sylta er ferdig kokt i egen kokekraft, som sikrer saftighet og smak.

Tørrsaltet bacon 150g
Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Okserull skåret 100g
Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Okserull
Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Tromsørull Rå, 900g
TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

TromsøRull skåret 100g
TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Aronpølse
Aronpølse er en unik pølse med ingredienser som Honningglasert fenalår og kraft av Tromsørull. Den har en moden smak og setter ekstra preg på pinnekjøttet!

Grøtfjord Spekepølse
Grøtfjord Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder som karve og et hint av hvitløk. Denne spekepølsen er relativt mager og har en fantastisk smak.

Blåmann Spekepølse
Blåmann Spekepølse er en spennende spekepølse med kjøtt fra okse, lam og svin. Vi benytter oss av krydder fra norsk fauna, med spesielt fokus på karve og ramsløk.

TromsøRull
TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Honningglasert fenalår
Fenalår med smak av honning – og på den gode gamle måten. Utvalgte lammelår gjennomgår en tradisjonstro prosess med honningglasering, tørr- og lakesalting, krydring og trimming til tørking i havgapet. Honningen gir kjøttet en fyldig og balansert smak.

TromsøSylte
TromsøSylten er en tradisjonell sylterull, krydret med pepper, allehånde, ingefær, salt og nellik. Sylta er ferdig kokt i egen kokekraft, som sikrer saftighet og smak.

¤Aron-mat Pinnekjøtt med Bog Tradisjonsprodukt
Prisvinnende pinnekjøtt av lam, tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Tørrsaltet bacon
Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Okserull
Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Spekenakke 100g
Spekenakke produseres av benfri nakke av velvoksen gris; krydret, saltet, kaldrøkt og tørket ned til 40 % vektsvinn. Kjøttet har en særpreget, kraftig, aromatisk smak, som gjør at produktet oppleves som saftig og mørt.