7 Fjell Bryggeri

Hordaland

7 Fjell Bryggeri ble etablert i Bergen i 2013. Målsetningen til bryggeriet er at ølet skal være ekstremt rent smaksmessig, og vi søker hele tiden det nye og ekstreme; smaksmessige ytterpunkter og nyvinninger. Vi i 7 Fjell har satt oss som mål å blåse liv i de gamle håndbryggstradisjonene. Vi skal brygge bunnsolid kvalitet, og tilstrebe perfeksjon i våre smaksopplevelser.

7 Fjell Bryggeri ble etablert i Bergen i 2013. De tre første batchen ble brygget i Stavanger hos Lervig. Fra og med juni, 2014 har alt blitt brygget i eget hus i Bergen. Målsetningen til bryggeriet er at øllet skal være ekstremt rent smaksmessig, og vi søker hele tiden det nye og ekstreme; smaksmessige ytterpunkter og nyvinninger.

Bryggeriet er plassert i byen mellom de syv fjell. Vest-Norges hovedstad. En by preget av patriotisme, lidenskap og et hint av det unorske. Bergen har en rik historie og stolte øltradisjoner. Vi i 7 Fjell har satt oss som mål å blåse liv i de gamle håndbryggstradisjonene. Vi skal brygge bunnsolid kvalitet, og tilstrebe perfeksjon i våre smaksopplevelser.

Mer lidenskap, mindre industri er vårt mantra.

7 Fjell Bryggeri har opparbeidet seg et godt rykte på den korte tiden de har eksistert. De har vunnet priser i Norge så vel som i det store utland.
I sitt første år ble 7 Fjell Bryggeri kåret til det 10ende beste nye bryggeriet i verden av Ratebeer, verdens største ølportal.

For hjemmebryggerne der ute står 7 Fjell også for åpenhet. På alle våre etiketter har vi satt på en QR-kode. Dersom denne skannes vil en skalert oppskrift av det aktuelle ølet gjøres tilgjengelig. Vår bryggmester Gahr Smith-Gahrsen er flere ganger tidligere norgesmester i hjemmebrygging og er ansett som ”en av grunnleggerne av den norske øl-revolusjonen”. Med seg som sjefsbrygger har han Torvald Storaas.

Likevel syntes vi det er viktig å huske på at øl i bunn og grunn er en sosial drikk. Minneverdige ølopplevelser skapes med gode venner og gode smaker.

Alle produkter fra 7 Fjell Bryggeri