Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no

Små spekemat pakker med stor smak!

Vikingsnacks, oppskåret spekepølser.
Er spekepølser laget etter Norske tradisjonelle mattradisjoner, hvor gode lokale råvarer er vesentlig for og lage til et godt og smakfullt produkt.
Vi lager våre spekepølser på gamlemåten av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt, flesk luft og vann, avhengig av råvaretype. Pølsene tilsettes ulik smak, gjennom tilsetning av krydder, urter, alkohol og lignende.
En smakfull spekematoppskrift skal inneholde rene gode varer hvor kjøtt, flesk og krydder er hovedingredienser, det må smake godt!


Vår leverandør av vår spekematserie EKTE NORSK har vært en kvalitetsleverandør i over 110 og er en velrenommert og prisbelønt produsent av spekemat.

Skrever av: Bjørn Kvamme

Virksomheten: Vikingsnacks

Lokasjon: Vestland

minimize

22. Juni 2022

Små spekemat pakker med stor smak!

Vikingsnacks skal redusere matsvinn.

Etter å ha jobbet med spekepølser siden 2010 har jeg i de siste årene sett en ny retning på kjøp av spekepølser i markedet.
I alle år har nordmenn vant til å kjøpe store pølser, jo større jo bedre ….
Dette har endret seg og det er et økende marked etter å kjøpe mindre enheter og flere smaker, så jeg startet i 2019 og utvikle en spekemat konsept hvor man kan tilby ferdige oppskårete spekepølser i små forpakninger uten at det foringer kvaliteten på produktet, slik at man kan kjøpe flere smaker for prisen som man tidligere betalte for en spekepølse.
Vi lever i en tid hvor det er viktig at vi ikke bare sitter oss klima mål for å bevare jordkloden, men iverksetter dem. Et av områdene hvor vi Vikingsnacks kan bidra er å få ned matsvinnet i Norge.

Visste du at i Norge kastes det mer enn 450 000 tonn spiselig mat hvert år? Dette tilsvarer ca. 84,7 kg per innbygger.

I markedet er det vanlig at spekemat produkter selges i store pølser eller i 100 gram forpakninger.
Det medfører for mange kunder at det er for store mengder og blir liggende i kjøleskapet og kastes etter hvert.
Derfor er Vikingsnacks pakkene produsert i mindre enheter og inneholder kun 45 gram som er i snitt 18 skiver med god spekepølse som holder til 4 brødskiver eller et godt snacks måltid som kan spises rett fra boksen. Jeg pleier å si at når man har spist opp en Vikingsnacks pakke, så var det akkurat nok til at man fikk lyst på litt mer … Med vår holdning skal vi i Vikingsnacks være med å redusere matsvinnet med våre pakkestørrelser.

Vikingsnacks Display Bilder av Reinsdyr - Hjort - Elg - Hval  .png

Vikingsnacks

Firma adresse:

Måseskjærveien 24
5035 BERGEN

Besøksadresse:

Måseskjersveien 24
5035 BERGEN

Mail og telefon

post@vikingsnacks.no
40833000

Nettside

Vikingsnacks.no

Mest populærer produkter fra Vikingsnacks

Vikingsnacks

NORSKE MAT TRADISJONER AS Hvalpølse 45g Norske Mat Tradisjoner As 45g

Høy kvalitet og fantastisk på smak. Lett i forpakning, ferdig oppskårete skiver som kan nytes som snacks eller deles med andre.

Vikingsnacks

NORSKE MAT TRADISJONER AS Reinsdyrpølse 45g Norske Mat Tradisjoner As 45g

Spekepølse med reinsdyrkjøtt fra Vidda. En eksotisk smak fra den norske fjellheimen. Ypperlig snacks som kan spises når man har lyst på litt god norsk festmat!

Vikingsnacks

NORSKE MAT TRADISJONER AS Hjortepølse 45g Norske Mat Tradisjoner As 45g

Kvalitetspølse med kjøtt fra hjort. Eneste risiko er at du blir avhengig. Ypperlig snacks som kan spises når man har lyst på litt god norsk festmat!