Vi har satt sammen et matnyttig kurs fordelt på tre samlinger. På kurset skal du lære hvordan du enkelt kan gjøre de riktige og viktige grepene og beslutninger for din bedrift. Vi skal gi deg enkle funksjonelle verktøy slik at du får en bedre og mer fokusert hverdag.


Vi har bare noen få plasser igjen!!!
Ta kontakt med Petter Bjørgan, fagsjef Lokalmat
Mobil: 930 60 905 – Epost: petter.bjorgan@norskmat.no

 


Samling 1 - 11. – 12. oktober

Samling 1 er i Sarpsborg på Kalnes VGS. 11. – 12. oktober, lunsj til lunsj.

På denne samlingen har vi fokus på det interne i bedriften, på å gi dere retning og fokus på å utvikle din bedrift inn i fremtiden. Vi vil vi jobbe oss gjennom blant annet visjon og mål, produktutvikling utfra et markedsperspektiv og ikke minst hjelpe dere med å finne dine unike salgsargumenter. Vi vil og få besøk fra inspirerende og dyktige lokalmatprodusenter fra området.

Vi sover på Olav Digre, middagen blir en overraskelse, men det blir bra og norsk. Lunsj på Kalnes videregående skole begge dagene.

 

Samling 2 -  2. – 3. november

Samling 2 er på Kjærnes gård i Våler, 2. – 3. november - lunsj til lunsj (Hver gang vi møtes – gården)

Her vil vi jobbe med kommersialisering av produktene deres, grønt punkt, epd, GLN, GTIN etc. Og ikke minst kalkyler, prisliste-strategi og kjedeforhandlinger. På denne samlingen tar alle med seg råvarer og produkter. Vi lager en festmiddag sammen på kjøkkenet, smaker, koser oss og skaper gode relasjoner. Lunsj fra lokale produsenter i Våler begge dagene.

 

Samling 3 - 10. – 11. november

Samling 3 er i Halden, på Fredriksten festning 10.-11. november - lunsj til lunsj.

Her er tema salg. Vi skal jobbe med salgsteknikker i møter, på demo, på markeder etc. Vi vil jobbe med produktene deres og benytte oss av rollespill. Vi jobber med å få et samarbeid med en butikk slik at vi kan gjennomføre en fellesdemo i praksis. Vi drar dere også gjennom litt rundt SoMe og nettsider.

Middagen på kvelden blir på en av Østfolds beste restaurant: Restaurant Curtisen

 

Vi satser på å lage et lærerikt kurs og en opplevelse med mulighet for å bygge nye relasjoner i regionen sammen med matnettverket Guldkorn – smak på Østfold. Vi ønsker oss at deltakere blir bedre kjent med hverandre, og at alle blir bedre kjent med oss i Stiftelsen Norsk Mat.

Pris for hele lokalmatskolen er: 4500,- og inkluderer overnatting, mat og noe drikke