- Responsen har vært veldig bra med 45 påmeldte produsenter, så nå er det helt fullt. Vi synes det er spesielt hyggelig at vi har fått med så mange produsenter i fra ulike produktgrupper, og som representerer hele landet fra nord til sør. De viser mangfoldet av lokalmat som finnes på en god måte, sier prosjektleder for Lokalmat.no Kay Nilsen.

Lokalmat.no feirer nå to år som digital møteplass for lokalmat og det feirer vi med å invitere produsenter og innkjøpere på en god gammeldags "date" for å bli bedre kjent. Speed daten arrangeres på Felix Konferansesenter på Aker Brygge onsdag 28. februar kl. 12-15.

Her vil innkjøperne få anledning til å sette seg opp på "date" med produsentene, og det blir også tid til fri mingling slik at man kan gå rundt å la seg inspirere. Målet er at datingen skal føre til kontaktutveksling og avtaler som ender opp i enda flere lokale produkter ute i butikkhylla og på menyene.

- Nå håper vi at innkjøperne blir inspirert av dette mangfoldet av produsenter og melder seg på. Her finnes det spennende produkter både for store og små innkjøpere, og både for dagligvarehandelen, hoteller og restauranter. Vi har begrenset plass så her er det førstemann til mølla for innkjøperne. Vi tar også imot påmeldinger til venteliste for produsenter, så hvis det kommer avlysninger er det fortsatt mulig å få plass, avslutter Nilsen.

Her er alle produsentene som er påmeldt. Klikk på dem for å lese mer:

Midt-Norge

Vestlandet

Østlandet

Nord-Norge

Sørlandet

Vel møtt til date!