1.  Gode bilder

Bildene er det første leseren ser når de kommer inn på profilen. Det er viktig at disse både er av god kvalitet, og henger sammen med den helhetlige historien du forteller om bedriften din. Forsøk å vise forskjellige sider av bedriften og produktene i de ulike bildene; for eksempel bilde av forpakning, mat på fat, produksjonsmiljø eller landskap, og mennesker.

2.  Godt språk

Jobb med teksten din til den blir god og lett forståelig. Vær nøye med rettskrivningen, og få noen andre til å lese korrektur. Et tips er å lese teksten høyt for deg selv, da hører du lettere hva som flyter godt, og hva som bør endres.

3.  Fyll ut all informasjon

Det er en fordel at profilen din er så komplett som mulig. All informasjon du legger ut kan være avgjørende for om kjøper velger ditt produkt. Fyll ut så mye informasjon som du kan.

4.  Fortell hva som er unikt

Fortell historien bak bedriften og de ulike produktene. Hva skiller deg fra andre? Hva er unikt med ditt produkt? Skriv en tekst som gjør folk nysgjerrige på å prøve akkurat ditt produkt!

5.  Vær konkret på hvor produktet kan bestilles

Lokalmat.no har ingen løsning der innkjøper kan bestille produktet direkte. Derfor er det viktig at du oppgir konkret informasjon om hvor produktene kan bestilles, slik at avstanden mellom interesse og kjøp blir kortest mulig.

6.  Se over profilen

Du legger inn informasjonen på ”baksiden” av nettsiden. Ta alltid en sjekk på hvordan det ser ut på ”forsiden”, der kundene ser profilen din etter publisering. Tips! Bruk "Lagre og se" knappen når du har redigert.

Lokalmat.no skal være bransjeportalen for lokalmat fra hele Norge. Takk for at du bidrar. Belønningen er økt synlighet og kun ett system å forholde seg til. Lykke til!